top of page

Storstua på Kokkeplassen

Selskapslokalet Storstua ligger på Kokkeplassen Gård like utenfor Arendal. Kokkeplassen er idyllisk plassert ved Nidelva med kveldssol.  På Kokkeplassen finner du et gammelt hageanlegg fra 1803 med fontener, kastanjetrær og promenadesti. På selve Kjærlighetsstien har vi bygget vår nye Storstue. Dette kan du leie til bryllup, selskap, konfirmasjon, minnestund og andre events/tilstelninger. Vårt mål er at du skal kunne ta del av gleden vi føler ved å forvalte kulturminnet Kokkeplassen.

Kokkeplassen har lokaler som kan tilpasse fra 10 - 250 gjester. Lokalet er delt i to med felles kjøkken. Vi leier kun ut til et selskap av gangen. I Lillestua har vi mulighet for fra 10 til 70 gjester, eller i kombinasjon med nye Storstua kan det være opptil 250 gjester .

 

Kokkeplassen er et levende miljø som huser møbelfirmaet www.Bakketrading.no, eneforhandler for Lifetime møbler, basketball og kajakker. Firmaet www.Festogbryllup.no har blitt utviklet til å ha utleietelt fra 80 m2 til 1500, totalt 3500 kvadratmeter. Festogbryllup samarbeider med Generator.nu og har til sammen Skandinavias største teltpark med totalt 14 000 kvadratmeter tilgjengelig. I tillegg utfører Kokkeplassen servicetjenester som brøyting og graving i vintersesongen. Vi er et aktivt, åpen og inkluderende miljø som tror på vern gjennom bruk. Gjennom vår kompetanse legger vi vekt på å sette minst mulig fotavtrykk og ta vare på ressursene. I våre nye bygg bruker vi 20-50 prosent gjennbrukte materialer. Vi skaper nytt av gammelt. Kokkeplassen har også egen miljøvennlig energiproduksjon gjennom flisfyring og vedfyr med solvarme i Mat&Vinhuset.

Vi gleder oss over livet og naturens gleder - og ønsker å dele dette med våre gjester.

bottom of page