....litt om Mat&Vinhuset

Mat&Vinhuset ligger på Kokkeplassen Gård like utenfor Arendal. Vi ligger idyllisk til ved Nidelva med kveldssol og park rundt oss.  På Kokkeplassen finner du et gammelt hageanlegg fra 1803 med fontener, kastanjetrær og promenadestier. På selve Kjærlighetsstien har vi bygget vår nye Storstue - Mat&Vinhuset. Her byr vi på vår gjestfrihet med god mat og nydelige omgivelser. Å dele er viktig for oss.  Vårt mål er at du skal kunne ta del gleden vi føler ved å forvalte kulturminnet Kokkeplassen.

 

Kokkeplassen lager selskaper fra 10 - 250 gjester. Innendørs har vi mulighet for fra 10 til 104 gjester, eller i kombinasjon med vårt engelske bryllupstelt som kan utvdes til 360 m2. Her kan vi skape en touch av Sør-Afrika om dere vil. Vi samarbeider med Rosendal Winery i Sør-Afrika, som leverer kvalitetsvin spesialtilpasset vår meny.

 

Vi har også samarbeid med pianister, Dj'er, Hestetransport og Ms Nidelv hvis dere ønsker noen av disse til festen.

 

Kokkeplassen er et levende miljø som huser møbelfirmaet www.Bakketrading.no, eneforhandler for Lifetime møbler, basketball og kajakker. Firmaet www.Festogbryllup.no har blitt utviklet til å ha utleietelt fra 80 m2 til 1500, totalt 3500 kvadratmeter. Festogbryllup samarbeider med Generator.nu og har til sammen Skandinavias største teltpark med totalt 14 000 kvadratmeter tilgjengelig. I tillegg utfører Kokkeplassen servicetjenester som brøyting og graving i vintersesongen. Vi er et aktivt miljø som tror på vern gjennom bruk. Gjennom vår kompetanse legger vi vekt på å sette minst mulig fotavtrykk og ta vare på ressursene. I våre nye bygg bruker vi 20-30 prosent gjennbrukte materialer. Vi skaper nytt av gammelt. Kokkeplassen har også egen miljøvennlig energiproduksjon gjennom flisfyring og vedfyr med solvarme i Mat&Vinhuset.

 

Vi gleder oss over livet og naturens gleder - og ønsker å dele dette med våre gjester.